Massage Nieuws

Hier vindt u het laatste massage nieuws van Pink Lotus Pure Health Waddinxveen.

 

 

11-5-2020 Corona maatregelen, zie uitgebreide beschrijving op de corona pagina

 

15-06-2017 Stoelmassage geven bij NAK tuinbouw met collega's van #massagemeesters. Ontspannen middag!

12-5-2017 Ladies night Moordrecht, gezellige, druk bezocht avond. We hebben weer genoten.

02-04-2016 Dan staan wij bij Den Edel sport. Stoelmassages geven voor Villa Joep. Kom je ook?

http://www.denedel.nl/nieuws/sport-spin-swim-for-life/

 

1-4-2016 Het is geen grap, maar een heerlijke nieuwe olie te gebruiken bij de massage.

Munt-massage; massage olie met de geur van lemongrass en mint, na afloop een heerlijke smaakwater munt of een lekker kopje thee met biologische munt. Voel je weer lekker verkwikkend en fris!

26-02-2016 Ladies night; Pink Lotus met Stoelmassages, Jill met BeautyCareJill, Annita met Optidee, Ria met DD-Lovable en Oriflame, Sieraden van Creatief, Saskia met Tupperware, enz. Hierbij bedank ik ook de helpende handjes voor het mogelijk maken van deze geweldige avond, Steffan, Natasja, Ria en Brenda en besturingen.com bedankt voor het faciliteren van de locatie.

19-12-2015 Santa Run Waddinxveen was weer een succes. En ook wij waren weer aanwezig om geld op te halen voor de lokale goede doelen in Waddinxveen met onze stoelmassages.

01-10-2015 Stoelmassages geven bij Vitamine V verwenavond, georganiseerd door Groene Hart Gewichtsconsulten Locatie: Jodan Boys, Gouda. Kom ook lekker ontspannen!

 

September 2015 Pink Lotus is ook in te zetten voor stoelmassages bij u in het bedrijf. Stoelmassage verbetert de gezondheid en geeft ontspanning. Goed voor welzijn, productiviteit en werktevredenheid.Tegengaan van nieuwe (werkgerelateerde) klachten, verzuim en uitval.

Februari 2015 Stoelmassages gegeven bij de Rabobank Bollenstreek.

 

December 2014 Houdt onze site in de gaten. Binnenkort ook te boeken; Vriendinnen-avond met een stoelmassage en massage workshops.

13-12-2014 Pinklotus massage zal ook weer net als vorig jaar aanwezig zijn bij de Rotary Santarun in Waddinxveen. De opbrengst van de stoel massages zal in zijn geheel worden geschonken aan de goede doelen die gesteund worden door de Santarun. Dit jaar zal de start van dit evenement vanaf het Coenecoop college zijn. Zie voor meer info  http://waddinxveen.rotarysantarun.nl/

 

 

16-10 2014 Pinklotus massage stond met stoel massages op de Ladies Night bij Mannekes Waddinxveen in de showroom. 

 Ladies Night Mannekes Waddinxveen

Februari 2014; In de nieuwsbrief van den Edel  van februari 2014: http://www.denedel.nl/nieuws, is de winnaar bekend gemaakt van de kortingsbon bij Pink Lotus Pure Health

10 februari 2014; Valentijnsdag cadeaubon, leuk ingepakt met mini bodylotion, douchegel en chocoladehartjes.

9 februari 2014; Indiase hoofdmassage certificaat gehaald.

 

8 november 2013; Stoelmassages gegeven op de Ladies night van "den Edel sport".

13 juni 2013; herhaling Reanimatie/AED gevolgd en gehaald.